Savijanje i sečenje lima

Naša usluga savijanja i sečenja lima koristi najsavremenije tehnike i mašine da bi zadovoljila specifične potrebe svakog klijenta. U našem radu koristimo apkant prese, makaze za lim i CNC lasere, što nam omogućava da obradimo limove visoke preciznosti i kvaliteta.

Usluge sečenja lima

Sečenje lima vršimo pomoću naprednih CNC lasera koji omogućavaju izuzetnu preciznost i efikasnost. Ova tehnologija podržava brzu produkciju i izuzetnu ponovljivost, idealnu za serijsku proizvodnju i složene projekte. Takođe, koristimo i tradicionalnije metode kao što su sečenje lima na makazama, koje je pogodno za jednostavnije ili manje zahtevne rezove.

Usluge savijanja lima

Za savijanje lima koristimo apkant prese koje omogućavaju visok nivo kontrole i preciznosti u formiranju lima. Ova tehnika je idealna za stvaranje kompleksnih oblika i savijenih delova koji su ključni za mnoge građevinske i industrijske primene. Naša oprema može obraditi širok spektar materijala, uključujući različite vrste metala.

Zašto odabrati naše usluge?

Tehnološka superiornost

Koristimo najmodernije mašine koje garantuju visoku efikasnost, brzinu i preciznost, čime se minimiziraju greške i optimiziraju troškovi.

Prilagodljivost

Bez obzira na složenost projekta, naš tim je spreman da se prilagodi vašim potrebama. Od jednostavnih sečenja do kompleksnih savijanja, možemo obraditi širok dijapazon zahteva.

Iskustvo i profesionalizam

Naši tehničari su visoko obučeni i imaju bogato iskustvo u radu sa različitim materijalima i mašinama, što osigurava kvalitet i pouzdanost u svakom koraku procesa.

Specifikacije

0 mm

Sečenje lima na laseru do debljine

0 mm

Sečenje lima na makazama do debljine

0 mm

Savijanje lima na apkant presi do debljine

Naša ponuda dezena

CNC Panel 16

CNC Panel 09

CNC Panel 10

CNC panel 13

CNC panel 14

CNC panel 001

Kontaktirajte nas danas za besplatnu konsultaciju!

Kreirajte savršen prostor sa našim prilagođenim rešenjima - kontaktirajte nas!