Tržni Centar “Stadion”

Stadion šoping centar prostire se na oko 75.000 kvadratnih metara i prvi je šoping centar u starom delu Beograda, sagrađen 2013. godine. Ukupna kvadratura uključuje dva podzemna nivoa, koji raspolažu sa 984 parking mesta i fudbalski stadion na krovu, što šoping centar Stadion čini jedinstvenim na našim prostorima
Ograde sa drvenim rukohvatom na galeriji
Ograde na galeriji tržnog centra dizajnirane su sa naglaskom na sigurnost i estetiku. Pored bezbednosne uloge, ograda istovremeno pruža vizualno privlačan segment koji se optimalno uklapa u prostor.
Gelenderi sa drvenim rukohvatom za pomoćno stepenište
Ograde za pomoćno stepenište su pažljivo izrađene kako bi pružile stabilnost i podršku korisnicima prilikom kretanja stepenicama.
Ograde sa drvenim rukohvatom kod eskalatora
Ograde kod eskalatora u tržnom centru su posebno osmišljene da obezbede sigurnost i zaštitu korisnika prilikom kretanja. Njihov dizajn je prilagođen specifičnostima okoline i pruža stabilnost, dok istovremeno doprinosi estetici i ukupnom doživljaju prostora.
Naša stručnost u projektovanju, izradi i montaži ovih ograda omogućila je stvaranje funkcionalnih i estetskih rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe tržnog centra. Naš tim stručnjaka posvetio je pažnju svakom koraku procesa, prateći najviše standarde i propise u oblasti sigurnosti i kvaliteta.